Friday, May 27, 2011

EPI BESDAY EICHA CAYANG!! SEMOGA MEMBESAR MENJADI ANAK YANG SOLEHAH YE BAMBAM!

HAPPY 2ND BIRTHDAY EICHA!! (dan time kasih pakcik gugel!)


Hari ni 27 May besday anak buah aku, Eicha!!
Anak sulung kepada adik Mr Semtz.
2 tahun dah umurnya. Petah dan peramahnya ya Rabbi, memang senang dibawak sesiapa je.
Eicha! namo ikot owang tak kenai tauu! Caaaayang dia! Muah muah!

Esok kami ke Nilai umah parents in law aku jumpe Eicha nak polok-polok dia bagi hadiah! :-))

budak bambam yang petah cakap German sedang melakonkan aksi atuk baca paper



Dan.. aku teringat pada arwah Daris.

Dulu aku boyot kan si arwah, Mummy Eicha boyotkan dia - dua-dua menantu pompuan parents in-law aku memboyot hehehe.
EDD (Expected Due Date) arwah Daris dulu 29 May 2010.
2 tahun dah abang si Mikail.

Alfatihah buat sayang mama dan papa Muhammad Daris.



Jadi entri emo lak.
Jap nak basuh muke ayor mate dah menitik tetiba.






13 respon yang Tuan Kemah dah baca:

*∽ IZAN ∽* said...

happy bufday Eicha..
Izan pun bergenang air mata balik baca entry nih...uhuk!

アヌム ちゃん said...

amboi..pakai spek besar smbil baca paper..mcm org besar..comeyyl..pandai ckp german?

DrSinga said...

alo ...
sedihnya baca...

gedek! said...

Bam-Bam nama anak Flintstone...!

Cik Ina Do do Cheng said...

alo alo comelnya siecha. happy besday echa, semoga jadi anak yang solehah dah besar nanti.jangan nakal ye, babab vontot kang.

Ija Zambry said...

> anum - dah duduk ngan org tua (atuk neneknya), pangai pun dah macam org tua gak haha. haah bahasa jeraman yang org jerman sendiri pon tak paham, apatah lagi org melayu hahaha!

Ija Zambry said...

> drsinga - (T_T) emo je kan? hehehe

Ija Zambry said...

> uncle dek - jauh sangat sesat tu zaman batu tu meh meh back to reality

Ija Zambry said...

> kak cheng/cik ina - aaamin.. memang vontot dia sgt kental untuk dibabap. budak ni masa lahir berat dia 4.0kg (@_@)!

wahida said...

hepi belated birthday echa!! jgn notti2 tau!!

tapi sedih jugak baca n3 ni...huhu...

salam sis, thanks drop by my blog..awat tak follow sekali? takpe, saya tunggu tau!!

nice blog!!

Kakzakie said...

Alhamdulillah setiap yg terjadi ada hikmahnya. Yg ini pun dah 2 tahun dan bijak bergaya....

Happy belated birthday dari auntie ye sayang....

Ija Zambry said...

> kakzakie - tenkiu auntie!

Ija Zambry said...

> wahida - salam yang, alo nak folo cemana nyer, kotak folower manjang ilang je blogspot nih grrr..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!