Wednesday, June 1, 2011

HARI INI HARI SUSU

Cerita pasal susu.

Malam tadi tengah syok layan mimpi, tetiba..

"Ehekk..ehek...pappaa.. pappa..  ehek.."

Adehh... dalam ngantuk merangkak jugak la aku dari tilam buatkan susu Mikail.


<< 2 jam lepas tu >>


"Ehekk.. ehekk.. pappa... PAPPAA!.."

(>_<)!


Isk, budak ni. Tak kool tau mama dengor ko panggil papa mintak susu tengah malam.

Yang bangun MAMAAA jugak.

Cis.

efek susu jam 2 pagi



12 respon yang Tuan Kemah dah baca:

wahida said...

mmg kalau anak merengek tgh mlm, mmg mama jugak la yg bangun...tapi saya kalau ngantuk sgt, mmg tak boleh bukak mata, hubby tolong jugak la...hehehe...

dear, mana kolum follower awak, saya nak follow balik neh...

Ija Zambry said...

> wahida - ohh bertuah suami bol tlg bancuh susu. asben ku TAKUT bancuh TAKUT suhu susu tak kena ngan anaknye cess alasan. err kolum follower blog ini hanya boleh ditatap oleh selain pengguna firefox kot. saya guna chrome n ie elok je nampak. wahida guna firefox ke? takpe tak follow pon saya ok je :-)) chill!
by d way, pic sate awak mengancammm (tgh pose ganti lagi uhukhuk)

::blog anak jawer:: said...

ade baby...biase la...tp yg best nye..papa yg di panggil...bukan mama...bijak budak ni...hehehe

-Yok mampir diluk = tak faham dengan industri perfileman sekarang

bujal X said...

anak saya kalau nak susu dia terajang saya.sopan kan?haih~

Kakzakie said...

Kena gilir-gilirlah ija. Siapa senang. Tapi tengoklah bila kena susu lena terus....

Ija Zambry said...

> blog anak jawer - yer bijak. tapi papa nye pulak buat2 tak bijak. cis.

Ija Zambry said...

> bujal x - hahaha comel! tak sengaje kuuuttt

Ija Zambry said...

> kakzakie - takde gilirnye kak. suami sy takut bancuh susu takut suhunya panas la macam2 alasan.

leha said...

lenkali wat perjanjian ngan papanyer cam aku wat... sebelum 2 taun dia susu badan so aku tak kacau papa dia malam malam... lepas 2 taun papa punyer keje wat susu.. so dia nangis jer mama yang akan panggil papa susu... hehehe.. mujarab utuk ketiga tiga anak aku..

Cik Ina Do do Cheng said...

ooo pandai ye ajar mikail panggil papa wat susu waktu malam.tak aci ni. kalau cik ina kat situ dah kena babab vontot mikail,

Ija Zambry said...

> leha - laki aku kalo dah tido bom tepi telinga pon tak sedor. ni kan pulak bunyi anak merengek. mau budak tu kering air mata keluar anak tekak nanges jerit baru dia bgn kot haha

Ija Zambry said...

> cik ina - bukan ajar. memang pandai sendirik panggey papa. tak reti2 panggey mama samapi sekarang huh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!