Tuesday, May 31, 2011

ENTRI UNTUK TATAPAN ASBEN TERSAYANG - SILA RUJUK AYAT TERAKHIR

Ok dah selamat nikah.
Cukup kuota.
Sape?
Korang tengok sini je la. Aku pon tengok sini je tadi. Thanks K Jee!

caaayang anje abang mmuuuah - gambo credit to K Jee

Tapi sian Emi (nama manja binik abang Salih yang nomor empat).
Honeymoon angkut semua ye.
Isk isk isk... SEMUA ikut ye?
Isk..isk..iskk..
Balik Mesia honeymoon kat umah je le. SEMUA tu takde, baru best ye dak Emi?!

Isk isk isk abang Salih..

Payung emas? Takpe terima kasih la tapi takpe, ai tak nak.. betul ni, ai tak nak..





14 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Tina Othman said...

hehe saya pun taknak payung emas tu, mmg tabik spring lah pada wife2 salih ni

Ija Zambry said...

> Tina Othman - Kannn? :-)

Kakzakie said...

Banyak cara nak mendapatkan syurga Allah. Beramal selagi boleh namun utk berkongsi rasanya tak rela....

emeera asnary said...

x pe lah. payung plastik avon pown dah cukop! ahakz..

Cik Ina Do do Cheng said...

apa barang honeymoon angkut semua.kalau dah angkut semua tu baiklah honeymoon kat rumah sendiri. nampak tak tanduk cik ina dah keluar? ahhhhh boringlah cite pasal salleh yacub, syyyy RM25,000 tu ija,

Ija Zambry said...

> kakzakie - betull tu kak. tapi mereka yang rela tu saya salute lah. lagi2 si salih ni punye. gambor laki depa ciom isteri lain tersebar seantero media ohhh saya tak sanggup!

Ija Zambry said...

> emeera asnary - haha rendahnye level payung ko! takpe2 amik payung kuning diraja yang depa letak kat muzium tu je lah huhu

Ija Zambry said...

> cik ina - haaaa! ada pon yang sama pikir ngan saya hahaha tu la kannn 25k tuuu. kaye ek jadi dj era ni! kee pinjam bank rakyat erkk!

*∽ IZAN ∽* said...

uhuhuhu! Sungguh tak dapek nak nolongggg

gedek! said...

Hanimun semua ikot?

Itu nak menyakat nama nya...!

Hahaha!

Ija Zambry said...

> izan - haha sian kan

Ija Zambry said...

> uncle ged - menyakat.. menyebuk.. menyampah! hehehe

MrS. F!zA said...

hikhik payung free ALLIANCE je kita ada..hikhik.. mcm kata kak zakie byk lg cara utk msuk syurga allah..kalo nak bermadu kasih mcm ni ahkak tk sggup !

Ija Zambry said...

> mrs fiza - madu buat mu racun buat ku dan dia dan dia (ayat bini no 1, 2, 3 abg salih kott) hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!