Wednesday, June 22, 2011

20 JUNE 2011

Dimana ada kek, disitu ada Mikail

Happy Birthday Opah! Blowwww!

SEAFOOD GALORE!.... Birthday dinner kat restoran steambot depan umah je. Perhatikan piring kecik di sebelah kiri besday mom - penuh cengkerang ketam dan udang SAHAJA :-)

Oh mak ku yang diabetic makan eskrem 3 rasa habis semangkuk (T_T).. doktor, bukan salah saya tau, mak saya yang nak makan.. Err adik, apa motif ketam tu ko posing gitu ye?

Ankel Lan dalam usaha menghabiskan mangkuk kedua aiskrem 3 rasa - gluttony!

The head is moving towards the food so fast it got blurred during camera snap!

Ankel Lan's. See? 1 bowl finished. 1 more painstakingly to go... err *gambare!   *g'luck!

Hehehe unflattering photo of mak (sorry mak!) yang sangat kenyang malam itu. Luv you mak! Happy Birthday!! Muah muahh!!


Nota besday:

Kesayangan aku yang kedua yang berkongsi bulan kelahiran Jun - MR SEMTZ!

And it's TODAY!!!

Updates esok ye! *sheepish smile*



4 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Cik Ina Do do Cheng said...

ketam ngan adik ko kenapa? ooo besday en.semut ye. sedapnya ija cheese cake tu, sekadar tunjuk kasi cik ina meleleh ke?

*∽ IZAN ∽* said...

amboi.. ceria meria nyerr!! kan bagus mood berblog nak balik cam nih.. welkam back! ehehehehhe

gedek! said...

Yeay!

Belog kembali beraksi...!

Ija Zambry said...

> Cik ina do do cheng - ciskek special kakak saye buat tu tau uuu cik ina peminat ciskek ker? hehe cik ina, jgn tny nape saye ilang. maleh nak citer, sile buat anggapan sendiri muahahaha..

> izan - hehehe maceh.. sile2 meriah kan balik blog dah suram ni hehehe

> ankel ged - yeayyy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!