Tuesday, June 21, 2011

12 JUNE 2011

Assalamualaikum selamat pagi ohayoo chousann vannakam

Saaaangat kerinduan sama ini blog (T_T)

Ramai yang nak tau kenapa menyepi 2 minggu ni kan?

Rahsia.

Hehehe.

Malas nak cerita lah. Cerita kat korang pun bukan dapat duit royalti.

So many updates but first - PHOTOS!!!!

..of my birthday's small celebration last week!

"Epi Besday 2 Mama Mikail" - Mr Semtz yang beli kek. Nak jugak selit nama anak dia.

Err.. murderous mama at training a clueless child?

Ya, Mikail yang tengah pegang pisau kek tu.

Blow candle! Fuuuuuu...

The one who should be celebrating - my MAK! Thank you mak!

Family shot!  ~Keluarga Encik Semut~

Notice how Mikail never took his eyes off the cake except during the family shot?


FINALLY!  Mikail: Penat syaye tenuuuung kek mama ni dari tadi huhuhu

This year I've turned 35!  
Alhamdulillah...

Ada 2 orang kesayangan aku yang berkongsi bulan lahir Jun ni.
Nanti aku cerita kat entri lain ye.







5 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Teratak Hami said...

Welcome Back !!

Fith said...

Happy belated birthday kak Ija!
sedapnya kek,hehe...

nasib baik sat saja tutup blognya ya,heh,takyah laa tutup2,sambung lg cerita2...

DrSinga said...

happy birthday Isteri Encik semut!!

Ija Zambry said...

> teratak hami - macehhh.. good to b back oso!

> fith - arigatoo hehe tutup sat pon hati meronta nak bukak balik

> drsinga - tenkiuuu! dah tuwee!

Cik Ina Do do Cheng said...

ko apasal, muncul tiba-tiba ngan birthday kek ni.mana ko pegi, dah lama tak update?

ko potong ke tikam kek. kejam

Happy besday yang ke 19 tahun semoga ko panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!