Wednesday, May 4, 2011

ISNIN SAMPAI JUMAAT MACAM NI LAH BIASANYA. KORANG?

7:00am - Pegi keje

7:00pm - Sampai umah balik keje
 - Masak
 - Mandi, Maghrib
 - Makan, Main Mikail, Tengok TV

9:00pm - Naik bilik, Golek-golek dengan Mikail
 - Tidurkan Mikail
 - Isyak
 - Internet (kalo sempat) , Tengok TV

11:00pm - Ngantuk
 - Tido

2:00am - Buat susu Mikail

4:00am - Buat susu Mikail

5:45am - Bangun mandi
 - Subuh

6:15am - Kejut Mr Semtz
 - Bersiap pakai baju, mekap etc
 - Bawak turun bakul Mikail
 - Bawak turun Mikail

7:00am - Pegi keje

4 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Teratak Hami said...

Zaman berkerja akak lagi "tough" with 4 kids dah bersekolah and ditambah dengan takde maid. Tapi ada 1 benda yang rasa ralat, sebab TAK KURUS pun.

Ija Zambry said...

akak, uik tak kurus hape nye. selim le tuu huhu saye ni yang anak baru sorang dah geleber uwaaa.
tu la, sekarang rutin rilek banyak sebab ada maid. manja je rasa badan ni mule le sakit2 sana sini. ngengada kan? heheh

makdara TERdiva said...

6.30
bgn solat pastu tido balik
[kalau terajin sikit baru buat eksesais smpai 7.30]


7.30
bangun
mandi
makeup2

8.30
baru turun tggu driver amik

9.00 - 5.00
kat opis
buat kerja/buat blog sampai jari2/bontot lebam

6.00
dah ada kat umah

6.30
dinner - tapau

7.00-8.00
mengadap tv

8.30
call anak2-sembang sampai abis kredit..

9.30
bergayut dgn bakal bapak rebina sampai tertido2..

ok dak ai punya timetable.. :P

Ija Zambry said...

mdt - hahaha yang pukul 6.30pm tu besttt! macam mat motor bujang je ahak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!