Tuesday, May 10, 2011

HH SURUH LETAK TAJUK ENTRI NI: JOM LEPAK DI BANGKU KOSONG



Segmen mendedahkan diri blog oleh HH.
Kali ni khas untuk blog yang tak cukup 500 orang pengikut.
Kalo korang blogger mengikut syarat, klik sini kasi meriah jom!

Sebenarnya aku tak kejar pengikut, tapi aku kejar pembaca. Jadi kalo korang dah baca dan tak ikut pun takpe, janji nanti esok-esok dan bila-bila datang balik baca lagi ye ye ye?
Penat la wat entri kalo takde orang baca kann (muke sedih, nada sayu.. hahaha poyo).



14 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Teratak Hami said...

Follower blog akak tak sampai pun 50 orang. But akak tahu blog akak ada pembaca yang setia yang tak lain dan tak bukan, suami dan anak2... hehehe.

Suka juga blogwalking semenjak jadik surirumah ni. Yelah kengkawan semua sibuk bekerja, macam dah lost contact.

Ija Zambry said...

kak aja- follower ramai je tapi takde reader pon tak gune kan. tapi segmen gini is good for blog pr. at least ada platform utk org jengah blog kita and gain info or be entertained from our entries.
betul2 bw sgt best kalo takde keje hehehe. kiter suker baca blog yg ada cerita. bukan setakat general info je.

zuwaidah said...

jgn majuk....follower tetap ada dan tetap bagi komen selagi mampu

makdara TERdiva said...

bagus betul la si HH tu..rajin buat segmen utk blogger mcm BA tu.. :)

follower ramai 1 bonus, paling penting ialah N3 kebabom kedebas!

Jahidih Saili said...

Assalamualaikum...singgah dr BK..eh, kak ke ni? pggil kak lah ye..salam kenal..

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan. singgah n follow blog ija zambry =D

Ija Zambry said...

k zu - ada intonasi majuk ek ayat tersebut di atas? hehehe. ye k zu time kasihh sudi polo dan rajin komen!

mdt - yep. HH punye segmen mmg byk terkena btg blog ni (erkkk blog tade idung xleh kate kena btg idung)
entri kebabom tu yg payah hmmfff..blogger cum secretary sgt memenatkan pale otak.

jahidih - akak lee. kalo adik kang perasan pulak mak orang neh lalala. eh waalaikumussalamm salam kenal2!

Hamimi - salam kenal dear. mekasehh polo bebetul ye nanti tertinggal bas :-P

Tina Othman said...

singgah dari Bangku Kosong & follow u dear =)

Jerung Gergasi said...

singgah sini jap, & jadi follower ke 134 =)

misz athiqah said...

salam...jenguk jengah anda di sni..datang mronda2 dari blog BK..=)

Haida said...

salam perkenalan dari blog BK..

bungaitucantik said...

haaalluuu...
see ur link at blog bgku kosg..
i'm here n folow u, see my blog too..
weee...

sumaiyah_nda said...

ibusumaiyah lambat sikti datang lepak...dah folo sini dan tambah dalam blogslist ibusumaiyah...tambah kiter juga naa

not irene said...

blog bangku kosong cantik tidak terperi
tiap segmen saya ikuti
memyselfandnotirene nama diberi
meh jemput ke blog kami

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!