Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


Nak join segmen BA? sini




20 respon yang Tuan Kemah dah baca:

zuwaidah said...

kak zu pun dah join

en solo said...

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

imaza93 said...

gegaarr :)

sudi singgah lah blog ima ye ,

: blog ima

Ros Anisza said...

salam perkenalan.....mari kita gegar beramai-ramai...

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

mzhany said...

ija,selamat hari ibu

Ly_Tulip said...

Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

*Peace Yo! :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

Singgah sini datang nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

KEBABOOMMM!! lari lari!! Blog dah berkecai!

Haha.. main2 saja. Salam singgah tuan blog.. ^_^

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

imnabila said...

kasi gegar blog dier !!
hehhe.. singgah dr blog abg BEN..
nice blog..
keep writing yaww ~ :)

singgah-singgah la blog kite.. :)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

jom dapatkan header free kat belog saya...
http://geekzster.blogspot.com/

mas saari said...

salam singgah dari segmen abg Ben!
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

nabila faryzza said...

singgah menggegar kt sini :)

msredcheesecake said...

salam cik ija,

datang gegar sini dari blog mr ben...

happy blogging ya...

Rahmah Ram Ram said...

salam..singgah jenguk blog sini pula..sudi-sudilah singgah dan follow ke blog saya sebab saya pun dah follow awak juga...

salam perkenalan

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com

elmiesya said...

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. kalau rasa nak tambah seorang lagi follower, follow la blog ni. gerenti follow balik. janji ditepati. salam perkenalan
http://cintaelmiesya.blogspot.com/

Arol Mubin said...

Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! :)

Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D

WidadCutieyGirlZ StorY said...

salam perkenaln ...
saya singgah sini dan follow:)

Anna Boleyn said...

Singgah sini dari blog ben.jom jalan2 blog kite balik jom. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!