Wednesday, April 20, 2011

UNTUK WANITA SAHAJA!

I'm spreading the love ♥♥♥♥♥♥♥ for Sandra!



Adakah aku akan join? Belum layak la rasenyer (T-T)

7 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Biey said...

Datang terjah dari belog Abg Ben..

Hot Entry!!
Realiti Kehidupan : Pasangan Suami Isteri VS Pasangan Zina !! ..

SANDRA AZWAN said...

Terima kasih yer Cik Ija sebab tolong Sandra promote contest nie....thanks for ur help..;-) Cik Ija dan semua blogger wanita kat Malaysia nie layak untuk join..peace

makdara TERdiva said...

kita blogger suam2 kuku sajerrr..sob..sob..

Ija Zambry said...

Hi biey - terjah2. ada lagi yang tak abis terjah ek hehe

sandra - no sweat! ayoo makcik2 gini pon boley ke? mekasihhhh

mdt - aku memang le jgn kata suam, masih sejuk bedi! ayoo ko tu dah panas membara join leeee. aku vote untuk ko!

Dda Ly said...

wahh mcm best je..huhuh

meh ke rumah..
~Kau Mawarku...~
keep in touch ye..♥♥♥

hasrul hassan said...

Ehemm ... macam kenal empunya blog tu ... hmm agak2 dapatkah si tuan punya masuk TV ehh?

Ija Zambry said...

erkk 'empunya blog' tu incek hh me'refer' kepada sandra ka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!