Wednesday, April 20, 2011

AKU TERKENTUT DEPAN POLIS SEBAB MAK AKU SURUH

*Credit to Facebook & Ziema
(A) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar
(B) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Perempuan
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Lelaki
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Mak aku
(C) Pilih warna baju yang anda pakai sekarang:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat

Cantumkan (A)+(B)+(C) dan jadi la ayat seperti tajuk entri ini 
(malang betul polis mana la tu ek)

contoh: Februari, 29, hijau
aku gigit orang gila sebab aku baik hati. 

14 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Cik Cempaka said...

oh noooooo....... ^^

nick_riena said...

hahaha...lawak giler...

"aku terhantuk raja lawak/akademi fantasia sebab aku tak tentu arah..."

Fitri Senin said...

Julai;24;lain-lain

Aku menari dengan Cristiano Ronaldo sebab aku fikir aku hebat!!!!

Nice

Aida Awie said...

saya.. april + 23 + hitam =
saya peluk spongebob sebab aku gila! hahaha..

Ija said...

aku menari dengan siti nurhaliza sebab aku baik hati..wah menarik
(first time jumpa nama sama..hehehe)

makdara TERdiva said...

macam2 la ko ni..

tp mcm nak terai la pulok! haha!

makdara TERdiva said...

Aku terhantuk bapuk sebab aku fikir aku hebat..awwwwwuuuuuk!

Anonymous said...

aku terhantuk mak cik kantin sebab mak aku suruh...ha ha ha

Ija Zambry said...

cik cempaka - haa. nape? ayat tidak sesuai dipapar di sini? hehehe

nick riena, fitri senin, aida awie, ija (hai nama sama!) - hahaha lawak la baca korang punye ayat tapi takleh lawan tuan kemah berani wooo kentut depan polis!

mdt - auwwwwww ko hantuk kat mana? hahahah

dwaty said...

aku cinta polis sebab aku baik hati...

adoi... awat polis... huhuhuhu

nick_riena said...

hahaha..seyes lawak bende ni...

mcm2 comment tapi yang best skali makdara nye post la....auwwww...

Ija Zambry said...

dwaty - tulus la ayat mu supannn je hehe

nick - hahaha tu la tny mdt tehantuk kat maner la gamaknye lalalala

nick_riena said...

ari ni pakai baju merah..hehe

aku terhantuk raja lawak / akademi fantasia sebab mak aku suruh...

jemput singgah kat link ni... http://teratakchinta.blogspot.com/2011/05/jom-join-giveaway-dari-aregya.html

evamy said...

Aku terkentut depan polis sebab aku tak tentu arah

Hahaha adehhh ija, tak boleh blah langsung ayat kat atas tu. Cian abg polis.. :P

p/s: Ija aku td ter-comment pki account mak aku. Sorry.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!