Wednesday, May 11, 2011

HAHAHHAHAHA ADOI LAA ILANG NGANTUK TENGAHARI GINI!

Malas nak cakap banyak.
Korang pi je la SINI 

klik

Aku dah sakit rahang ni gelak tak hengat adehh... 


6 respon yang Tuan Kemah dah baca:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ko ni saja bagi kak cheng mencacap nak baca link tu.ko dah tahu opis kak cheng ni alim, diblock nya ayat yang berunsur 18 sx, kat rumah nanti akak baca link tu.tak sempat nak klimak.

Ija Zambry said...

kak cheng - ahahaha blog si nasiklemak tu bukan setakat sx dah ni, kena censored tross ni haha. esok kena buang backlink tuh, kot adik-adik belum cukup umur yang kudus terbaca entri ku ini habesss kesucian dorang ayoook!
tapi siyes citer uitm manjung ni memang lebih nikmat dbaca diluar tempat awam sebab kesannya luar kawalan hihik!

Rinna said...

Aduhaii..kelakar..laa.. citer..dari blog nasilemak tuh.. :)

Ija Zambry said...

rinna - hehe mesti pageview dia mencanak naik semalam, ramai share link blog saya kat fesbuk hahaha memang nak terkucil gelak dibuatnya.

makdara TERdiva said...

tiba2 rasa mcm wanita suci plak terus tak jadi nak klik2..haha!

Ija Zambry said...

mdt - ngengade la ko. tapi wugi tak bukak tau. siyesli lawak. kisah benar punye lawak ni lain macam penangannya heheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!