Friday, April 1, 2011

ENTRI SEMPENA ABPBH


1 hari di bulan Ramadhan
Petang
Dalam keta


180:   Tadi member I offer berlakon iklan.
155:   Iye? Iklan apa?
180:   Entah. Dia suh pi casting.
155:   Bila? Pi la.
180:   Wiken ni. Hehehe. Depa nak local leh cakap Jepun.
155:   Hihi u boley berlakon ke?
180:   Ntah la hahaha.


************************************************************
Beberapa hari lepas tu
Petang
Dalam keta


180:   Agency call la tadi. Ada iklan baru. Depa suh pi casting lagi.
155:   Heh ye? Iklan apa plak?
180:   Ntah. Ni katanya nak terus amik. Tapi still kena casting gak.
155:   Yeke terus amik? Ari tu tak amik pun.
180:   Try je la.


************************************************************
Beberapa hari lepas tu
Petang
X Talent Agency



17X:   U isi borang ni dulu as usual, nanti kita ambik gambar kat dalam bilik tu.
155:   I boleh masuk sekali tak? Nak tengok heheh.
17X:   Boleh. U nak casting sekali pun boleh. Isi borang ni.
155:   Boleh ke? (sengih)
180:   Cett tak malu.


************************************************************
Beberapa hari sebelum Aidilfitri
Petang
Pasar Ramadhan Stadium Shah Alam


155:   Hello mak, kitorang maybe balik pagi raye la mak. Tadi Agency bagitau ada shooting. Shooting waktu malam katanya. Esok dah nak kena fitting baju.
10:   (Suara mak 155) Takpe takpe, tak balik raye pun takpe janji glemer hahahaha!
155:   Hahaha!



************************************************************
Syawal
Malam
Dalam bilik depan TV



50:   (Berita Tivitige)
50:   (Iklan)
155:   Ehh? Ehh! Biiiii!!
180:   ........
155:   ........
50:   (Iklan habis)
155 & 180:  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...!!
155:   Hahahaha alaaaa banyak scene kena POTONG! Muke I tak nampak sangattt! Muke u je yang besar!
180:   Hahahahahahaha OF COURSE!!!!!!!!
 --
--

Hehehehe..... kontroversi kejap kat Parlimen, kecoh je kan? Hehehe..

 dan... ini diaaa..

PELAKON IKLAN KONTROVERSI PALING POPULAR
Gambar ihsan Facebook Ija Zambry
muehehehehe...




 









6 respon yang Tuan Kemah dah baca:

nanie ariffin said...

oooo my gucciiii...kak ija belakon iklan ni ker?wow?betul ker ni?hahahhaha....tp xnmpk muka pn..sob..sob...hihi...waaaaa...pemes u..auuwwww

Ija Zambry said...

hahaha pemes kejapppp je jaaaaadi la haha!

chinta said...

ija...hubby ija ker yg cakap of course...... n next sebelah dia tu ija ker .???baru tau beb!!!! hihihihi

Ija Zambry said...

k amy, dunia glemer yang dah laame kami tinggalkan ahak2!

hasrul hassan said...

Erkk mana? tak nampak pun .. uhh jenuh ulang2 ni

Ija Zambry said...

hahaha hh, yang ofkoss tu asben saye. yang tanye dah potong tu la yours truly hihi, kecik jee part kami. tapi masa shooting skrip berjela-jela hahah. seme kena POTONG!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tinggal Link Kat Sini Ye!